preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

 > Naslovnica
vijesti

Pozivnica na završnu priredbu natječaja Moja prva knjiga Vijest ima dokument u privitku

Autor: Blaženka Pavlović Mlačak, 18. 9. 2018. 09:47

Obavještavamo sve sudionike koji su sudjelovali u   natječaju  Moja prva knjiga 2017./2018. da će se završna priredba održati 27. rujna 2018. (četvrtak) s početkom u 17 sati, u Domu HV Zrinski  u Karlovcu.

Detalje možete pročitati na pozivnici koja se nalazi u prilogu vijesti.

 

 [više]

Donacija HT-a

Autor: Predrag Matko, 14. 9. 2018. 12:19

Naš se Ozalj, iako malen gradić, na karti STEM pokreta upisuje velikim slovima. Ozalj je tako jučer dobio dvije vrijedne donacije Hrvatskog Telekoma u sklopu donacijskog natječaja „Generacija NEXT“.
Uvjete natječaja u kategoriji Digitalne inovacije uz IoT zadovoljilo je ukupno 40 projekta od kojih su dva bila iz Ozlja. Donaciju za prvi projekt je dobila naša OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj. Projekt uključuje izradu mjerne postaje za vremenske prilike kojim će se učenici uključiti u međunarodni GLOBE program.
Udruga Tehno OZ je dobila donaciju za izradu info punkta na Gradskom kupalištu. Info punkt će posjetiteljima i kupačima davati informacije o zagrijanosti rijeke Kupe i time pridonositi sigurnosti kupača.
Cilj provedbe ovih praktičnih projekata je potaknuti mlade i cijelo društvo na usvajanje novih znanja, razvoj STEM vještina, korištenje punog potencijala tehnologije, poticati inovativnost i cjeloživotno učenje kao preduvjet za pametno društvo.

 [više]

Priredba povodom početka nove školske godine

Autor: Blaženka Pavlović Mlačak, 14. 9. 2018. 07:56

I ova školska godina započela je okupljanjem svih učenika Matične škole u školskom holu.  Okupljene je pozdravila ravnateljica škole  Gordana Basar koja svima zaželjela sretan početak nove školske godine. Učenici trećeg i petog razreda pripremili su prigodan program dobrodošlice.

 [više]

PRIJEVOZ UČENIKA ZA ŠK.G. 2018./19. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Gordana Basar, 31. 8. 2018. 16:23

PRIJEVOZ UČENIKA  ZA ŠK.G. 2018./19.

Autor: Gordana Basar, 4. 9. 2016.

 

Poštovani roditelji i učenici,

obavještavam vas da i ove školske godine, počevši od 3. rujna 2018., Grad Ozalj u potpunosti financira prijevoz učenika koji imaju manje od 3 km (učenici od 1. do 4. razreda) i prijevoz učenika koji imaju manje od 5 km (učenici od 5. do 8. razreda) te tako povećavaju sigurnost djece svojih okolnih sela do maximuma.

Prijevoz se ostvaruje u suradnji s prijevoznikom Kladušan Transturist prema voznom redu koji je u prilogu ove vijesti.

Ovaj vozni red je okvirni dok se ne izmjeri stvarno vrijeme prometovanja te će se tijekom prvoga tjedna nastave korigirati.

Srdačan pozdrav i sretan početak nove školske godine!

                                                                          Ravnateljica škole:

                                                                                                                                                                               Gordana Basar, dipl. učitelj

 [više]

Obavijest o dodatnim radnim materijalima iz engleskog jezika za 1., 2. i 3. razred

Autor: Andreja Plavetić, 18. 6. 2018. 09:26

 [više]

Završna priredba u PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 13. 6. 2018. 17:00

Učenici od 1. do 4. razreda obilježili su kraj nastavne godine prigodnim svečanim programom. Pjevalo se, plesalo, glumilo i recitiralo. Učenici su pokazali svoje vještine svim gostima koji su uveličali našu završnu svečanost.

Glumci su se još više isticali na našoj "pozornici" zbog zamračenog prostora koji su svojom donacijom omogućile obitelji Car i Gnjilac u obliku novih, vanjskih prozorskih roleta. Ovom prilikom zahvaljujemo obiteljima na velikodušnoj donaciji.

Priredbi je prisustvovala i gospođa ravnateljica Gordana Basar koja je pohvalila sve izvedbe i poželjela svim učenicima ugodne ljetne praznike. Željama se pridružuju svi zaposlenici Područne škole Podbrežje.

 

 [više]

Ljetni kros za mladež Karlovačke županije Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 8. 6. 2018. 10:32

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta priroda i društvo, 2.razred PŠ"Juraj Kamenar" Vrhovac Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 30. 5. 2018. 11:07

 [više]

3. Ozalj open turnir u sportskoj dvorani OŠ "Slava Raškaj" Ozalj

Autor: Andreja Plavetić, 30. 5. 2018. 08:28

 [više]

Obavijest o promjenama u vremeniku pisanih provjera 5.a i 5.b razreda - matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 25. 5. 2018. 09:52

 [više]

PŠ Podbrežje u gostima kod PŠ Juraj Kamenar, Vrhovac

Autor: Valentina Lukežić, 23. 5. 2018. 19:58

Učenici PŠ Podbrežje bili su u gostima kod učenika PŠ Juraj Kamenar u Vrhovcu. Sudjelovali su na predavanju Državne službe za zaštitu i spašavanje. Podsjetili su se koje brojeve trebaju nazvati u slučaju opasnosti te kako moraju reagirati u opasnim situacijama. 

Također su sudjelovali u radionici i edukaciji koju su provodili vatrogasci DVD-a Vrhovac. Naučili su nazive alata i pomagala za gašenje požara, a imali su i priliku isprobati gađanje predmeta na daljinu vodenim mlazom. 

Nakon predavanja i radionice uputili smo se u PŠ Podbrežje, a našim domaćinima smo se zahvalili na gostoprimstvu.  

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 2.razred PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 22. 5. 2018. 09:42

 [više]

Učenici naše škole vrijedni su volonteri Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 21. 5. 2018. 11:35

U petak 18. svibnja 2018. , učenici viših razreda naše škole koji su uključeni u projekt volonterske školice sudjelovali su zajedno sa svojim učiteljicama Vedranom Mikuličin, Anitom Kotlar i Ivanom Lukšić, na radnoj akciji čišćenja obale rijeke Kupe koju je organizirao Volonterski centar Kupa. Volontersku akciju čišćenja obale rijeke Kupe osmislio je EVS volonter Taavi iz  Estonije, a provedena  je povodom manifestacije „Hrvatska volontira 2018.“. Naši su učenici kroz niz edukativnih i kreativnih radionica vidjeli kakve smo sve vrste otpada skupili, koliko se pojedina vrsta razgrađuje, što se može napraviti iz nekog otpada i sl. Svaki je učenik izabrao najzanimljiviji dio od sakupljenog otpada i iz tih dijelova smo zatim napravili skulpturu ribe koju smo postavili na stablo, na ozaljskom kupalištu kao podsjetnik na današnju volontersku ekološku akciju. Ova volonterska akcija pokazala se veoma  poučnom i uspješnom stoga se veselimo novim projektima i radnim akcijama na kojima će naši učenici sudjelovati.

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta priroda i društvo, 2.razred MŠ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 21. 5. 2018. 09:13

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnih predmeta hrvatski jezik i PID u 2.i3. razredu PŠ "Juraj Kamenar"Vrhovac Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 5. 2018. 09:09

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta hrvatski jezik, 4.razred MŠ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 5. 2018. 08:46

 [više]

Promjena u vremeniku pisani provjera znanja iz nastavnog predmeta hrvatski jezik - 2.razred PŠ Vivodina Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 9. 5. 2018. 14:17

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta matematika 2.razred MŠ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 9. 5. 2018. 09:04

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera znanja 2.razred PŠ Mali Erjavec-matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 7. 5. 2018. 08:28

 [više]

POSJET SLAVINIH PLANINARA MARKANTNOM OKIĆU I PLEŠIVICI

Autor: Mirjana Petrunić, 30. 4. 2018. 09:59

Ovaj vikend Slavini planinari su sa svojim  voditeljima Mirjanom Petrunić i Sandrom Prebeg   posjetili Plešivicu, drugi po visini vrh u Samoborskom gorju. Na vrhu se nalazi 10 metara visoka piramida od kuda se protežu lijepi vidici  prema Velebitu, Kleku, Zagrebu, Samoborskom i Žumberačkom gorju te Hrvatskom zagorju. Šetnjom grebenom uputili su se prema najmarkantnijoj točki ovog kraja Okiću na čijim stijenama je sagrađen Stari Grad. To je jedan od najstarijih srednjovjekovni plemićkih gradova na osebujnom položaju vrlo vrijedne očuvane romaničke arhitekture jedinstven u kontinentalnoj Hrvatskoj.

 [više]

PŠ Podbrežje obilježila Dan Grada Ozlja

Autor: Valentina Lukežić, 26. 4. 2018. 19:00

"Navik on živi, ki zgine pošteno" riječi su koje su se na današnji dan često izgovarale u spomen velikana Frana Krste Frankopana i Petra Zrinskog. Na Dan Grada Ozlja učenici PŠ Podbrežje prisjetili su se njihove velike žrtve tako što su sudjelovali u svečanom mimohodu i prisustvovali svetoj misi u Župnoj crkvi Sv. Vida u Ozlju. Nakon svete mise nastavili smo u povorci do ozaljskoga starog grada gdje su prisustvovali polaganju vijenaca i lampiona ispred spomen ploče u čast pogubljenih velikaša. 

Nakon svečanog dijela programa, učenici su nastavili svoje putovanje do Zavičajnog muzeja koji se također nalazi u ozaljskom starom gradu. Učenici su razgledali stare i vrijedne predmete, alate i oružja. Zaključili su da je naš ozaljski kraj prepun zanimljivih povijesnih priča.

Veseli, puni dojmova i malo umorni, vratili su se svojim kućama. 

 [više]

Obavijest o promijeni u vremeniku pismenih provjera iz hrvatskog jezika, 2.razred MŠ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 23. 4. 2018. 11:23

 [više]

Promjena u vremeniku pismenih provjera znanja iz nastavnog predmeta hrvatski jezik 2. i 3. razred PŠ "Juraj Kamenar"Vrhovac

Autor: Andreja Plavetić, 19. 4. 2018. 13:09

 [više]

Obavijest o promjeni u vremeniku pismenih provjera PID 2.razred PŠ Vivovida Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 18. 4. 2018. 10:39

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera znanja 1.razred PŠ Mali Erjavec- hrvatski jezik i matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 12. 4. 2018. 08:14

 [više]

Zahvala na donaciji klima uređaja PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 11. 4. 2018. 17:40

Srdačno zahvaljujemo obitelji Car na velikodušnoj donaciji klima uređaja. Obitelj Car pobrinula se da vrućina i hladnoća ne stvaraju prepreku za opuštenu radnu atmosferu. Za postavljanje klima uređaja zaslužan je gospodin Škrlac kojem, također, ovim putem zahvaljujemo. 

Hvala od učenika i svih djelatnika škole. 

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera znanja iz nastavnog predmeta geografija u 5.a razrednom odjelu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 4. 2018. 11:11

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta kemija u 8.a i 8.b razrednom odjelu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 4. 2018. 11:08

 [više]

Odgoda planirane pismene provjere znanja iz hrvatskog jezika u 7.b i 7.c razrednom odjelu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 6. 4. 2018. 10:56

 [više]

PŠ Mali Erjavec obilježila Dan škole

Autor: Jasmina Rendulić, 28. 3. 2018. 18:16

Posjet gradu Ozlju

Učenici i učiteljice Područne škole Mali Erjavec, povodom Dana škole, posjetili su grad Ozalj. 

 [više]

Dan škole u PŠ "Juraj Kamenar" Vrhovac

Autor: Valentina Lukežić, 28. 3. 2018. 16:44

Učenici PŠ Podbrežje prigodno su proslavili Dan škole u gostima u PŠ "Juraj Kamenar" u Vrhovcu. Družili su se s učenicima domaćinima u igri, ali i u likovnom stvaralaštvu. Gošća i zvijezda dana bila je profesorica likovne umjetnosti, ilustratorka i karikaturistica, gospođa Mojca Svetic Radočaj. Na samom početku rada pokazala je učenicima neke od slikovnica koje je do sada ilustrirala, a zatim je svima pokazala pravu poslasticu - upoznala nas je s Igijem, maskotom Dječjeg odjela Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić". 

Nakon što su učenici vidjeli kako se pravilno crta ljudsko lice i njegovi dijelovi, prionuli su na pravi posao. Svatko je dobio nacrtanu, ali i praznu pisanicu, koju je svatko ukrasio na svoj način i po svojoj želji. Učenici su flomasterima vrijedno ukrašavali svoje pisanice, a zatim su svoje radove odnijeli veselo kućama. 

Učenici i njihove učiteljice zahvaljuju gospođi Svetic Radočaj na trudu i vrlo zanimljivom predavanju, a učenici i učiteljice PŠ Podbrežje zahvaljuju i na gostoprimstvu. Zadovoljni što smo obilježili Dan škole, veselo smo otrčali u zagrljaj proljetnim praznicima.

 [više]

PŠ Mali Erjavec obilježila Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Autor: Jasmina Rendulić, 21. 3. 2018. 15:04

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Danas, 21. ožujka 2018. godine, učenici 1. i 3. razreda su, sa svojim učiteljicama Lenkom Tanevski i Jasminom Rendulić, obilježili Svjetski dan osoba s Downovim sindromom. Ovaj dan obilježili su nošenjem različitih čarapa i na taj način iskazali svoju podršku borbi osoba s Downovim sindromom za njihovu bolju integraciju i položaj u društvu.

 [više]

Odgoda planirane pismene provjere znanja iz hrvatskog jezika u 2.razredu u PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 20. 3. 2018. 11:30

 [više]

Izvanučionička nastava u Graz i tvornicu čokolade Zotter

Autor: Andreja Plavetić, 14. 3. 2018. 10:22

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U petak,  16.3. idemo na terensku nastavu u Graz i tvornicu čokolade Zotter u Austriji. Vrijeme polaska je u 5:45  sati s autobusnog kolodvora u Ozlju. Učenike molimo da dođu 15 minuta prije. Predviđeni povratak je oko 22 sata. Obucite se slojevito i udobno i  ne zaboravite osobne iskaznice ili putovnice!

Učenici koji ne sudjeluju u terenskoj nastavi dolaze redovno u školu.

 [više]

PŠ Podbrežje uključeno u akciju "Zeleni korak"

Autor: Valentina Lukežić, 9. 3. 2018. 17:53

PŠ Podbrežje uključilo se u akciju prikupljanja starog papira "Zeleni korak" koju organizira drogerija DM - drogerie markt u suradnji s DS Smith Unijapapir Croatia d.o.o. Stari papir ćemo vrijedno sakupljati i odlagati na primjerenom mjestu u školi, a ovim putem pozivamo i sve ostale koji nam se žele priključiti u akciji. Sakupljajte i vi papir i donesite nam ga do kraja ožujka u PŠ Podbrežje. 

Sakupljajmo stari papir i spasimo drveća!

 

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera znanja 1.razred PŠ Vivodina - PiD Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 7. 3. 2018. 14:32

 [više]

Predavanje o Estoniji

Autor: Anita Kotlar, 6. 3. 2018. 14:50

Volonteri iz Estonije (Ethel i Taavi)

Dana 28.2.2018.g. u našoj školi održano je predavanje o kulturi, školstvu i životu u Estoniji. Predavanje je posebno po tome što je održano u potpunosti na engleskom jeziku. Zašto? Zato što su predavači bili simpatični volonteri iz Estonije-Ethel i Taavi.

 [više]

Prijevoz učenika putnika za dan 7.3.2018. godine

Autor: Andreja Plavetić, 6. 3. 2018. 09:57

Obavještavamo Vas da će se zbog održavanja natjecanja iz povijesti  dana 7.3.2018. godine nastava za učenike predmetne nastave održavati u poslijepodnevnoj smjeni. Autobusi će voziti prema sljedećem voznom redu.

Zorkovac - Mirkopolje

Mirkopolje 13.00

Zorkovac 13.20

Vivodina

Gornji Lović 12.50

Dojutrovica 13.05

Vivodina 13.20

Vuketići  13.25

Vrškovac 13.32

Hrašće 13.30

Grdun 13.30

Dvorište Ozaljsko 13.15

Novaki - Boševci   13.22

Vrhovac  13.35

Odvoz za sve u 19.00

 

 [više]

Obavijest o promjeni u vremeniku pismenih provjera 5.a i 5.b Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 2. 3. 2018. 11:53

 [više]

Dan ružičastih majica u PŠ Mali Erjavec

Autor: Nada Peretić, 28. 2. 2018. 18:13

U Područnoj školi Mali Erjavec obilježen je Dan ružičastih majica. Kroz zabavne i kreativne medijske i radioničke sadržaje učenici su učili o važnosti prevencije vršnjačkog nasilja. Osvijestili su potrebu za prepoznavanjem vlastitih osjećaja, kao i osjećaja druge osobe te su zaključili da se svi problemi mogu riješiti razgovorom, bez grubosti i uvreda.

 [više]

Važna obavijest u svezi sprječavanja crijevnog parazita " dječje gliste"

Autor: Andreja Plavetić, 28. 2. 2018. 14:43

 [više]

Obavijest o odgodi roditeljskog sastanka 6.b

Autor: Andreja Plavetić, 27. 2. 2018. 14:44

 [više]

Obavijest o promjeni u vremeniku pismenih provjera PID 1.i 2. razred PŠ Vivodina Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 26. 2. 2018. 13:11

 [više]

Obavijest o promijeni u vremeniku pismenih provjera iz prirode i društva 2.razred PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 26. 2. 2018. 12:46

 [više]

Plan rada OŠ "Slava Raškaj " Ozalj na dan 7.3.2018.godine Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 23. 2. 2018. 11:50

 [više]

Obavijest o promijeni u vremeniku pismenih provjera iz hrvatskog jezika, 3.razred PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 23. 2. 2018. 10:14

 [više]

Obavijest Hrvatskih željeznica Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 22. 2. 2018. 10:38

Poštovani roditelji i učenici,

molimo Vas da pročitate Zamolbu Hrvatskih željeznica i brošuru kako bi se smanjio rizik stradavnja i povećala svijest sigurnosti u prometu.

 [više]

Izlet na Platak se odgađa

Autor: Mirjana Petrunić, 22. 2. 2018. 08:15

Odgađa se izlet Slavinih planinara na Platak zbog loših vremenskih uvjeta. Odlazak na izlet se planira realizirati 3. ožujka

                                                         Voditeljice: Mirjana Petrunić i Sandra Prebeg

 

 [više]

Obavijest

Autor: Andreja Plavetić, 21. 2. 2018. 10:11

Planinarska grupa Slavini planinari 24. veljače 2018. godine organizira jednodnevni izlet u primorski dio Gorskog kotara - Platak.

Polazak je iz Ozlja u 8:00 sati (parkiralište kraj spomenika).

Povratak je u večernjim satima.

Prije polaska doći 15 minuta ranije.

 [više]

Izvanučionička nastava PŠ "Juraj Kamenar", Vrhovac i PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 20. 2. 2018. 21:25

Učenici PŠ "Juraj Kamenar" iz Vrhovca i učenici PŠ Podbrežje danas su putovali karlovačkom županijom te su posjetili Trend radio Karlovac i Trend tv. Upoznali su novinare i voditelje televizijskih emisija, a imali su i priliku vidjeti kako se može snimiti televizijska emisija - intervju. 

Nakon obilaska karlovačkog radija i televizije, učenici su se uputili na provjeru plivanja na bazen. Tamo su nas dočekali treneri plivanja koji su neplivače osigurali u vodi, dok su se plivači usudili sami plivati i zabavljati. 

Kao šećer na kraju posjetili smo Gradsku knjižnicu "Ivan Goran Kovačić" gdje nas je dočekala gospođa voditeljica Dječjeg odjela. Provela nas je kroz cijeli odjel i objasnila nam je pravila posuđivanja i čuvanja knjiga. Također smo obišli i Odjel audiovizualne građe gdje su učenici imali priliku poslušati gramofonske ploče i otpjevati neke im poznate pjesme. Učenici 3. i 4. razreda upoznali su i Zavičajni odjel dok su učenici 1. i 2. razreda prolistali slikovnice na odjelu. Nakon dana prepunog doživljaja, sretni i umorni vratili smo se kući.

 [više]

Obavijest o promijeni u vremeniku pismenih provjera iz hrvatskog jezika, 1.razred, PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 20. 2. 2018. 11:35

 [više]

Mjesec Slave Raškaj u Ozlju

Autor: Andreja Plavetić, 19. 2. 2018. 08:09

Slava Raškaj rođena je u Ozlju 2.siječnja 1877. Iako je rođena gluhonijema, to ju nije spriječilo u stvaranju iznimnih likovnih djela. Njeni akvareli predstavljaju najviši domet hrvatskog akvarelnog slikarstva krajem 19. i početkom 20.stoljeća („Kruške“, „Lopoči“, „Suncokreti“, „Potočnice“…). Osim u akvarelu, neke radove je izrađivala u tehnici pastela, uglavnom djela s ljudskim motivima i portretima („Portret gluhonijeme djevojčice“…).

Umrla je u Zagrebu 29.ožujka 1906. a njeni posmrtni ostaci nalaze se u cinktoru crkve sv.Vida u Ozlju.

 

 

PROGRAM OŽUJAK – MJESEC SLAVE RAŠKAJ U OZLJU

 

1.3. Izložba fotografija Dario Markolin@Gradska knjižnica, 19:00 sati

9.3. Radionica EVS – Estonija umjetnost@Gradska knjižnica, 17:00 sati

15.3. Kviz o slikarstvu@Gradska knjižnica, 18:00

23.3. Izložba radova skupine Ježići DV Zvončić@Etno park, 17:00 sati

         Pričaonica – akvarel@Gradska knjižnica, 18:00

24.3. Rumobil+Projekcija igranog filma „Sto minuta Slave“@Zavičajni muzej, 19:00 sati

26.3-6.4. Izložba radova „Mladi Slavini akvarelisti“@OŠ Slava Raškaj Ozalj, 8-18:00 sati

28.3. Dan škole – svečana priredba@OŠ Slava Raškaj, 11:00 sati

 

POPRATNI PROGRAM

22.2. Predstavljanje projekta "Poboljšanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici u Centru za pružanje usluga u zajednici Ozalj."

24.2.-15.4.Retrospektivna izložba radova Vanje Radauša@Zavičajni muzej

25.3. Križni put Ozalj-Svetice

 

 [više]

Maškare u PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 13. 2. 2018. 20:08

Mi smo male maske, došle smo iz... Podbrežja. Danas smo obilježili najveseliji dan u godini - maškare. Učenici od 1. do 4. razreda PŠ Podbrežje uložili su veliki trud kako bi se što maštovitije maskirali, pa smo tako imali: zebre, gusare, Minnie Mouse, Elsu, princeze, leptire i ostala čudnovata stvorenja. Učenici su svojim veseljem i igrom uspješno nadglasali sve nedaće i svako zlo koje im se dogodilo u prošloj godini, a uvjereni smo i da smo uspjeli otjerati zimu i dozvati toplo proljeće.

 

 [više]

Maskenbal u PŠ Mali Erjavec

Autor: Jasmina Rendulić, 13. 2. 2018. 18:10

Maskenbal u PŠ Mali Erjavec

Danas je u PŠ Mali Erjavec održan veliki bal pod maskama. Maskenbalom učenika i njihovih učiteljica, na sam Fašnik, obilježeno je pokladno vrijeme. Kao i svake godine, maske su bile vrlo zanimljive, maštovite i originalne.

 [više]

Obavijest o odgodi planiranje pismene provjere znanja, PŠ Mali Erjavec, 2.razred Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 12. 2. 2018. 11:40

 [više]

21.OZALJSKI MASKENBAL

Autor: Andreja Plavetić, 8. 2. 2018. 11:46

 

21.OZALJSKI MASKENBAL - najava

U organizaciji KUD „Katarina Zrinski“; UDVDR-ogranak Zrinski i Frankopan te Grada Ozlja 11.02. tradicionalni 21. maskenbal u Ozlju//Voditelji Frenky i Damir Valent//Najavljen nastup više od 15 skupina

Tradicionalni ozaljski maskenbal održat će se na Trgu Braće Radić u nedjelju, 11.veljače, s početkom u 15 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.

U uvodnom programu koji od 13:30 sati prethodi maskenbalu, svi zainteresirani moći će se okušati u igri Ozaljska alka te natjecanju u povlačenju užeta – za djecu i odrasle.

 [više]

Brošura za roditelje-,,Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati" Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 8. 2. 2018. 11:44

 [više]

Izvanučionička nastava PŠ Mali Erjavec i PŠ Zorkovac

Autor: Mirjana Petrunić, 7. 2. 2018. 13:09

Učenici PŠ Mali Erjavec i PŠ Zorkovac posjetili su bazen Trend wellnes centra, gdje su imali sat TZK , galeriju Vjekoslav Karas u  kojoj je postava izložbe „Dječje igračke iz hrvatske baštine“ . Izložba predstavlja bogatstvo i raznolikost dječjih igračaka izrađenih od drveta, keramike i šiblja, poput životinjskih likova, svirala, dječjeg namještaja, prijevoznih sredstva, keramičkih predmeta. Zatim su posjetili gradsku knjižnicu Ivan Goran Kovačić. Uz stručno vodstvo knjižničarke gđe. Nataše Vojnović, učenici su upoznali sve odjele. Učenici četvrtog razreda, na Zavičajnom odjelu vidjeli su prve knjige iz razdoblja čitaoničkog pokreta u gradu Karlovcu (Upisna knjiga posietiteljah Ilirske čitaonice karlovačke, Tri siela narodne čitaonice karlovačke, Grad Karlovac i njegova okolica).

 [više]

Edukacija učitelja predmetne nastave (sedmih razreda) u sklopu projekta e-bilježnice (Class OneNote)

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 9. 1. 2018. 15:07

Sveopća modernizacija društva pred obrazovni sustav iznova stavlja nove izazove. Naša škola također nastoji ići ukorak s vremenom stoga su učitelji sedmih razreda bili uključeni u dvodnevnu edukaciju (8. i 9. siječnja) naziva: „Primjena OneNote Classroom iz paketa Office 365 kao »e-bilježnice« u svakodnevnoj nastavi“ pod vodstvom Danijela Vrbanca, dipl. ing. iz Željezničke tehničke škole Moravice.

Sudionici su edukacije bili upoznati s načinom rada e-bilježnice kako bi je što uspješnije koristili u svakodnevnom radu iskorištavajući njezin puni potencijal – mogućnost uporabe tehnologije i nastavnih sadržaja koji su pomoću e-bilježnice integrirani na jednoj tehnološkoj platformi.

Zahvaljujemo edukatoru te svim sudionicima na iskazanoj želji za stručnim usavršavanjem.

 [više]

UPISI U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE u školskoj godini 2018./2019. – OBAVIJEST RODITELJIMA

Autor: Andreja Plavetić, 9. 1. 2018. 09:18

 [više]

Veselje i razigranost na božićnoj priredbi

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 22. 12. 2017. 11:53

Kraj je još jednog polugodišta, a ne postoji bolji način nego ga obilježiti božićnom priredbom. Vrijedni su učenici 21. prosinca uz pomoć svojih mentora pripremili raznovrsni program. Školom su odjekivali prigodni zvuci božićnih pjesama te smijeh i veselje mnogobrojne publike. Učenici su prisutnima pokazali svoja umijeća u plesu, pjevanju, sviranju i glumi što se pokazalo odličnim uvodom u zasluženi odmor i uživanje u blagdanskom ugođaju. 

 [više]

Božićna priredba u PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 21. 12. 2017. 18:00

Ponovno nam je došlo vrijeme kad se u svima nama bude posebni osjećaji sreće, mira i nade u bolje sutra. Obilježili smo to vrijeme baš onako kako se i priliči - recitacijama, igrokazima i pjesmom. Roditelji, bake i djedovi, braća i sestre uživali su u božićnim pjesmama, prigodnim recitacijama, u lutkarskom igrokazu „Izgubljeni zvončić traži sreću“ te u scenskom prikazu filma „Tko pjeva, zlo ne misli“. Zadovoljno smo pokazali sve na čemu smo vrijedno radili 1. polugodište.  Na kraju smo svima zaželjeli sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu godinu.

 [više]

Božićni sajam Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 21. 12. 2017. 10:38

U ponedjeljak, 18.12.2017., učenici naše škole održali su božićni sajam. Uz nazočnost svojih učitelja, na parkiralištu ispred Konzuma, prodavali su božićne kolače i prigodne božićne ukrase. Sve što se prodavalo marljivo su pripremali uz pomoć svojih razrednika i obitelji. Mnogo je uloženog truda i entuzijazma trebalo za cijeli sajam stoga zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos ovoj hvale vrijednoj akciji! Božićni sajam u potpunosti je uspio u odgojnom, ali i humanitarnom smislu jer je prikupljen novac koji će se korisno utrošiti na plaćanje izleta i terenske nastave učenicima slabijega imovinskog stanja.

 

 [više]

Slavini planinari na vrhu istarskog poluotoka Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mirjana Petrunić, 18. 12. 2017. 23:25

Slavini planinari su ovu nedjelju posjetili najviši vrh Parka prirode Učka ,Vojak. To je ujedno i najviši vrh istarskog poluotoka, a uzdiže se 1401 metar nad morem. S vrha se pruža pogled na Kvarnerski zaljev s otocima ( Krk i Cres), planine Gorskog kotara, Velebita i Alpe. 

 [više]

Stručni skup "Ovisnost o kockanju i modernim tehnologijama" Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 18. 12. 2017. 14:36

 [više]

Božićna čestitka malih povjesničara Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 17. 12. 2017. 21:00

Naši mali povjesničari, učenici šestih razreda, zajedno su sa svojom učiteljicom povijesti ,Ivanom Ferko Pećar, izradili veliku božićnu čestitku koja stoji ispod božićnog drvca u holu i savršeno upotpunjuje predblagdanski ugođaj u našoj školi.

 [više]

Radionica izrade kolača Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 17. 12. 2017. 20:28

Učenici trećeg razreda matične škole, u srijedu 13.12.2017., zajedno su sa svojim roditeljima i učiteljicom Jasminkom Žabčić sudjelovali u radionici izrade kolača. U popodnevnim satima te srijede školom se širio miris raznolikih kolačića koji će se prodavati na našem božićnom sajmu 18.12.2017.(na parkiralištu kod Konzuma). Zahvaljujemo svim roditeljima koji su se odazvali i sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj radionici.

 [više]

Mali kipari upotpunili božićno drvce

Autor: Anita Kotlar, 15. 12. 2017. 11:32

U holu škole i ove godine ukrašeno je božićno drvce. Uz uobičajene ukrase koje su izradili naši vrijedni učenici na satovima likovne kulture i u likovnoj grupi osvanuli su i neki novi. 

 [više]

Izvanučionička nastava u Zagreb

Autor: Ines Jalševac, 15. 12. 2017. 10:36

Dana 15.12. učenici od 1. do 4. razreda naše škole bili su na izvanučioničkoj nastavi u Zagrebu. Učenici su prvo pogledali animirani film "Vrapčić Richard", koji ih je oduševio. Nakon pogledanog filma učenici su posjetili najljepši Advent u Europi i to onaj zagrebački. Posjetili su okićeni Gornji grad te uživali u parku "Zrinjevac". Vratili su se puni dojmova i s velikim osmijehom na licu, oduševljeni što su bili dio zagrebačke božićne bajke. 

 [više]

Sretan Božić i Novu godinu žele Vam učenici i djelatnici OŠ "Slava Raškaj" Ozalj

Autor: Andreja Plavetić, 14. 12. 2017. 12:59

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta hrvatski jezik, 3. i 4. razred PŠ Vivodina Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 14. 12. 2017. 09:29

 [više]

Božićna bajka u Parku prirode Učka

Autor: Mirjana Petrunić, 14. 12. 2017. 08:20

Pogled s najvišeg vrha istarskog poluotoka - Vojak (1396m)

Planinarska grupa Slavini planinari planira 17.prosinca 2017. odlazak u Park prirode Učka i Advent u Rijeci.U planinarskom domu Poklon gdje nam je polazna točka prema najvišem vrhu Učke, čeka nas Djed Božićnjak i ozračje blagdanske zabave uz slastice.

Polazak iz Ozlja u 7 sati (parkiralište kraj Konzuma) i povratak u Ozalj oko 20 sati.

 [više]

BOŽIĆNO DRVCE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mirjana Petrunić, 14. 12. 2017. 08:04

Od srca zahvaljujemo gospođi Silviji, mami Dore Mihalić, učenice 4. razreda,  što nam je poklonila bor. Zahvaljujemo i Dorinom bratu Antoniu koji je pomogao prilikom postavljanja bora.

                                                                        Učenici i učiteljice PŠ Mali Erjavec

 [više]

Kreativna radionica medijske kulture Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 12. 12. 2017. 10:31

Učenici četvrtog razreda matičene škole, u ponedjeljak 11.12.2017., sudjelovali su na veoma zanimljivoj radionici iz medijske kulture. U prvom dijelu radionice upoznali su razvoj animacije kroz povijet i saznali koje sve vrste animacija postoje. Također su i pogledali nekoliko animiranih filmova u kojima su prepoznavali vrste animacija te izražajna sredstva koja su korištena za njihovo stvaranje. U drugom dijelu radionice učenici su saznali što je to stop-animacija te su i sami sudjelovali u snimanju tri kratka animirana filma nastala stop-animacijom. Radionicu su vodili Ksenija i Denis Sanković iz Kino kluba Karlovac, dok je Toni Šarić organizirao njeno održavanje. Svim sudionicima radionice zahvaljujemo na uloženom trudu.

 

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta priroda i društvo, 2. i 3. razred PŠ "Juraj Kamenar" Vrhovac Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 12. 12. 2017. 10:07

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta hrvatski jezik, 3. razred PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 12. 12. 2017. 10:05

 [više]

Stručni skup "Ovisnost o kockanju i modernim tehnologijama" Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 12. 12. 2017. 08:28

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj uz podršku Flammifer d.o.o., Komunalnog poduzeća Ozalj, Azelije Eko d.o.o. i Ljekarne Nives Perašin priređuje stručni skup "Ovisnost o kockanju i modernim tehnologijama" 15. prosinca 2017. godine u 13 sati u OŠ "Slava Raškaj" Ozalj, Podgraj 10a, Ozalj.

 [više]

U PŠ Mali Erjavec održana je radionica izrade božićnih ukrasa

Autor: Jasmina Rendulić, 11. 12. 2017. 17:53

Vesela radna atmosfera

U petak, 8. prosinca 2017. godine, u Područnoj školi Mali Erjavec održana je radionica izrade božićnih ukrasa. Radionicu su vodile učiteljice Lenka Tanevski i Jasmina Rendulić, a sudjelovali su učenici prvog i trećeg razreda i njihovi roditelji. Radionica je protekla u veseloj i radnoj atmosferi. Dio vesele atmosfere i rezultate druženja pogledajte u nastavku. 

 [više]

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA SLAVINIH PLANINARA

Autor: Mirjana Petrunić, 9. 12. 2017. 09:54

Povodom Međunarodnog dana planina  u gradskoj knjižnici Ivan Belostenec u Ozlju, otvorena je  izložba „ Na putu prema gore“.

 [više]

Naše novinarke u Zagrebu Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 8. 12. 2017. 14:14

Novinarke naše  radijske skupine „Slavin glas“ zajedno s voditeljicom Karlom Lenuzzi Jakšić  u ponedjeljak 4.12.2017. posjetile su Zagreb. Tamo su prvo posjetile Backo express – najveću maketu željeznice u ovom dijelu Europe gdje su  se naše novinarke okušale i u ulogama kondukterki te same upravljale vlakovima, zatim su posjetile Muzej iluzija u kojem su vidjele mnoge vizualne trikove (beskonačna soba, kosa soba, soba za velike i male…). U Backo expresu naše vrijedne novinarke intervjuirale su gospodina Antona Urbića, koji im je otkrio kako su mnoge ideje za maketu došle iz njegova osobnog iskustva, kao što je primjerice policijski auto pod rotirkama koji hvata pobjeglog vozača. Osim muzeja  posjetile su još i neke od najatraktivnijih lokacija zagrebačkog adventa: klizalište na Tomislavcu, tunel Grič,  adventski vijenac na Manduševcu, Zrinjevac… I naravno kao prave novinarke provjerile su najaktualnija zbivanja na Trgu bana Josipa Jelačića o čemu će nas svakako uskoro izvijestiti na našem školskom radiju.

 [više]

Večer matematike Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 8. 12. 2017. 12:34

U četvrtak, 7.12.2017., u našoj školi održana je Večer matematike koju organizira Hrvatsko matematičko društvo, čiji je cilj popularizirati matematiku i pokazati da može biti zabavna, vesela i da je svuda oko nas. Koordinatorica, učiteljica matematike Anita Tuškan je zajedno s kolegicama Irenom Šimunić, Ivanom Lukšić, Jasminom Rendulić, Ines Jalševac, Sarom Beljan i Majom Sokač pripremila materijale za učenike i njihove roditelje.

Novina ove godine je radionica u kojoj su se učenici 3. i 4. razreda natjecali u radu s micro bitovima, a pomagali su im učenici David Ferko i Ian Palisak. Vesela i nasmiješena lica učenika najbolji su pokazatelj uspješnosti ovakvog načina rada.

 [više]

Slavini planinari - Odgoda izleta

Autor: Mirjana Petrunić, 7. 12. 2017. 23:42

Odgađa se planinrani izlet ove subote na Učku i Astronomski centar u Rijeci zbog lošeg vremena.

                    Voditeljice: Sandra Prebeg i Mirjana Petrunić

 [više]

Donacija za PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 7. 12. 2017. 13:04

Srdačno zahvaljujemo tvrtki Wienerberger Ilovac d.o.o. i njihovoj predstavnici, gospođi Silviji Janjac, za donaciju prijenosnog platna. Također srdačno zahvaljujemo Matičnoj školi. Škola je kupila projektor, odlukom gospođe ravnateljice da se nastava osuvremeni i učini djeci zanimljivijom.

Isto tako, srdačno zahvaljujemo obitelji Štrucelj-Pavlić na vrijednoj donaciji roleta za školske prozore. Sunce više neće predstavljati problem za učenje i opuštenu radnu atmosferu. 

Hvala svim donatorima od učenika i djelatnika PŠ Podbrežje!

 [više]

Sveti Nikola u našoj školi Vijest ima dokument u privitku

Autor: IVANA LUKŠIĆ, 7. 12. 2017. 12:45

Jučer je našu školu, sve niže razrede matične škole i sve naše područne škole (PŠ Mali Erjavec, PŠ Trg, PŠ Juraj Kamenar u Vrhovcu, PŠ Podbrežje, PŠ Zorkovac i PŠ Vivodina),  posjetio sveti Nikola u pratnji svog vjernog suputnika Krampusa. Sva djeca su s nestrpljenjem  dočekala sv. Nikolu kako bi primila svoje darove koje je omogućilo Društvo naša djeca Ozalj, na čemu im odsrca zahvaljujemo. 

 [više]

Sveti Nikola i ove godine darivao djecu u Vrhovcu

Autor: Snježana Čurilović, 6. 12. 2017. 20:55

U utorak, 5.prosinca, sveti Nikola je obradovao više od 80-ero djece koja su se okupila u domu DVD-a Vrhovac.

Kao i prošlih godina, i ove godine su učenici PŠ "Juraj Kamenar" pripremili prigodan program. Uz recitacije, igrokaz i pjesme dozvali su svetog Nikolu i krampusa. Nakon pozdrava, sveti Nikola je podijelio darove i obećao da će doći i sljedeće godine. 

Zahvaljujemo roditeljima i lokalnim društvima koji su sudjelovali u organizaciji dočeka svetog Nikole.

 [više]

Volonterska školica

Autor: Ines Jalševac, 6. 12. 2017. 15:00

U sklopu projekta „Volonterska školica“ naše su djelatnice sudjelovale na edukaciji za osmišljavanje i provođenje kvalitetnih volonterskih programa u školi. Edukacija u trajanju od 3 dana se odvijala u studenom, a edukaciju je vodila djelatnica LAG-a Vallis Colapis. Kroz projekt će se u našoj školi osnovati Volonterski klub, a provodit će se aktivnosti sukladno potrebama učenika, učitelja, škole ili zajednice koje ćemo identificirati kroz analizu potreba. Nakon edukacije o osmišljavanju volonterskih programa slijede daljnje aktivnosti u obliku analize potreba koja će se odviti zajedno s učenicima, informativnih radionica za učenike, radionice o menadžmentu volontera te intenzivnog rada na motivaciji učenika i učitelja te osnivanju Volonterskog kluba. Veselimo se aktivnostima te uključivanju učenika u volonterski rad.

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 2.razred PŠ Vivodina Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 6. 12. 2017. 14:49

 [više]

Slavini planinari

Autor: Predrag Matko, 4. 12. 2017. 14:05

 [više]

Obavijest osmim razredima

Autor: Andreja Plavetić, 4. 12. 2017. 10:05

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 6.a i 6.b - matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 1. 12. 2017. 12:02

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 2.razred Matične škole -Priroda i društvo Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 29. 11. 2017. 08:58

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 7.a i 7.c - matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 28. 11. 2017. 12:11

 [više]

Zahvala za donaciju ormara

Autor: Jasmina Rendulić, 27. 11. 2017. 19:06

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Krunoslavu Kobetiću (tata učenika prvog razreda) na donaciji ormara za PŠ Mali Erjavec, a ujedno i na dobroj volji i utrošenom vremenu za slaganje dva nova školska ormara.

Učenici i učiteljice PŠ Mali Erjavec

 [više]

Obavijest o odgodi predavanja "Ovisnost o kockanju i novim tehnologijama"

Autor: Andreja Plavetić, 27. 11. 2017. 13:36

 [više]

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Autor: Andreja Plavetić, 22. 11. 2017. 12:15

 [više]

Jozo Bozo u Područnoj školi Mali Erjavec

Autor: Nada Peretić, 21. 11. 2017. 21:23

U utorak 21. studenog 2017. godine Područnu školu Mali Erjavec posjetio je popularni iluzionist Jozo Bozo. Susret je bio ispunjen smijehom i "čarolijom", a učenici su dobili priliku i naučiti neke trikove. Predstavi su prisustvovali i učenici Područne škole Zorkovac, u pratnji svog razrednog učitelja.

 [više]

Predstava "Jozo Bozo" U PŠ "Juraj Kamenar", Vrhovac

Autor: Valentina Lukežić, 21. 11. 2017. 16:36

U utorak, 21.11.2017., PŠ „Juraj Kamenar“ u Vrhovcu ugostio je vesele putnike iz PŠ Podbrežje. Došli smo na predstavu „Jozo Bozo“ i na kratko druženje s našim prijateljima iz Vrhovca. Vidjeli smo mnogo trikova za koje smo se pitali jesu li stvarni ili samo iluzija. Čak smo se bojali da će neke od nas pretvoriti u malog, bijelog zeca. No, možda to vidimo neki drugi put jer smo se svi razišli kao učenici i učiteljice. Našim prijateljima iz Vrhovca smo zahvalili i pozdravili se do sljedećeg druženja.

 

 [više]

Dan sjećanja na žrtve Vukovara u PŠ Mali Erjavec

Autor: Jasmina Rendulić, 17. 11. 2017. 18:04

Učenici PŠ Mali Erjavec i njihove učiteljice, danas su zapalili lampione u znak počasti Vukovaru i svim vukovarskim žrtvama.

 [više]

Sjećanje na Vukovar - grad heroj

Autor: Ines Jalševac, 17. 11. 2017. 08:22

Dana 18. studenog odajemo počast žrtvama Vukovara. Učenici produženog boravka s velikim zanimanjem slušali su priče o borbi i patnji Vukovaraca u Domovinskom ratu. Kako bi i oni odali počast svim vukovarskim žrtvama izradili su simbole Vukovara, vukovarski vodotoranj i vučedolsku golubicu. 

 [više]

Šareni kišobrani produženog boravka

Autor: Ines Jalševac, 8. 11. 2017. 12:46

Učenici produženog boravka unijeli su šarenilo u ove kišne dane svojim kišobranima. Ovakvi šareni kišobrani svaki tmurni i kišoviti dan učine ljepšim i vedrijim. 

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima osmih razreda glede odlaska u Vukovar

Autor: Andreja Plavetić, 7. 11. 2017. 10:22

Poštovani roditelji učenika osmih razreda,

obavještavamo Vas da je polazak na terensku nastavu u Vukovar 8.11.2017. godine s autobusnog kolodvara u Ozlju u 4:15 ujutro. Očekivani povratak je 9.11.2017. godine u večernjim satima.

 

 [više]

Obavijest o promjeni u vremeniku pismenih provjera - 5.a - geografija Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 7. 11. 2017. 09:47

 [više]

Škola u prirodi Donji Velemerić - Martinščak

Autor: Mirjana Petrunić, 6. 11. 2017. 22:06

Ovu subotu učenicima  3. i 4. razreda Područnih škola (Mali Erjavec, Podbrežje, Trg, Vivodina, Vrhovac, Zorkovac) održala se škola u prirodi na prostoru Donjeg Velemerića i Martinščaka u suradnji sa  Savezom izviđača Hrvatske. U pratnji razrednih učitelja  ( Alenke Cindrić, Snježane Čurilović, Martine Kruhović, Marije Šoštarić, Lenke Tanevski, Željka Sučeca, Dine Žokvić i Mirjane Petrunić)  učenici su kroz radionice: spoznavanja šume, istraživanja staništa biljnog i životinjskog svijeta, spoznavanju hranidbenog lanca, povezanost žive i nežive prirode, ponašanju u prirodi, osnove orijentacije, igre u prirodi itd. upoznali   čarobni svijet prirode i učvrstili znanje Prirode i društva .

 [više]

Obavijest o promjenama u vremeniku pisanih provjera 1.razreda PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 6. 11. 2017. 10:19

 [više]

Slavini planinari na vrhu Risnjaka

Autor: Mirjana Petrunić, 1. 11. 2017. 23:18

 U subotu su Slavini planinari i voditeljice Mirjana Petrunić i Sandra Prebeg posjetili još jedan u nizu Nacionalni park. Iz najšumovitijeg prostora Hrvatske, Gorskog kotara, ogoljen i kamen izdiže se masiv Risnjak (1528 m). Vidici koji se pružaju s vrhova tih masiva čudesno su mjesto za promatranje Gorskog kotra, Kvarnerskog zaljeva i Alpa u Sloveniji.

 [više]

Obavijest o promjeni u vremeniku pismenih provjera - 5.b - geografija Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 31. 10. 2017. 10:42

 [više]

Promocija knjige u Vrhovcu

Autor: Snježana Čurilović, 30. 10. 2017. 11:30

U subotu, 28. listopada 2017., u domu DVD-a Vrhovac održana je promocija knjige Pučke priče iz ozaljskog kraja, autora Marijana Tučeka i izložba slika - ilustracija iz navedene knjige. 

U programu su sudjelovali i učenici PŠ "Juraj Kamenar" sa svojim sastavcima na zavičajnom govoru (Lara Bakarić, Saša Bakarić i Leon Turković). 

 [više]

Odluka o odgodi planirane pismene provjere znanja 8.a, 8.b - matematika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 30. 10. 2017. 10:58

 [više]

Posjet NP Risnjak

Autor: Mirjana Petrunić, 26. 10. 2017. 11:16

Planinarska grupa Slavini planinari  organizira 28. listopada 2017. jednodnevni izlet u NP Risnjak.Polazak iz Ozlja u 7 sati ( parkiralište kraj Konzuma). Dolazak u Ozalj se planira oko 20 sati. 

 [više]

Obavijest o roditeljskom sastanku vezanom za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave

Autor: Andreja Plavetić, 24. 10. 2017. 11:32

Poštovani roditelji učenika sedmih razreda,

obavještavamo Vas da će se roditeljski sastanak vezan za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave održati u ponedjeljak, 30.10.2017. godine u 17:30 sati. Agencije koje su poslale svoje ponude pozvane su da izlože svoje planove puta te će se nakon toga izvršiti odabir agencije koja će organizirati višednevnu izvanučioničku nastavu.

S poštovanjem.

Gordana Basar, ravnateljica škole

 [više]

Upoznavanje čarobnog svijeta prirode

Autor: Mirjana Petrunić, 23. 10. 2017. 19:23

Ovu subotu učenicima 3. i 4. razreda naše škole održala se izvanučionička nastava u suradnji sa  Savezom izviđača Hrvatske , Odred izviđača „ Vladimir Nazor“ Karlovac.  U  pratnji razrednih učiteljica Jasminke Žabčić, Katice Graša te voditeljica Slavinih planinara Mirjane Petrunić i Sandre Prebeg, učenici su nastavu ostvarili na prostoru Donjeg Velemerića i Martinščaka.  Kroz radionice ( Istraživanje staništa biljnog i životinjskog svijeta, Ponašanje u prirodi, Osnove orijentacije i Postupanja u slučaju da zalutaš) upoznali su  čarobni svijet prirode i učvrstili znanje Prirode i društva ( Orijentacija u prirodi  i  Uvijeti života).

 

Istovremeno, djeci je pružena  radost i veselje  zajedničkog boravka u prirodi. 

 [više]

Dan jabuka u Vrhovcu

Autor: Valentina Lukežić, 20. 10. 2017. 16:20

 Učenici PŠ “Juraj Kamenar“ obilježili su  Dan jabuka.

Nakon Dana kruha i Dana kravata, još jedan listopadski dan proveli su u povezivanju sadržaja više nastavnih predmeta, a svima je tema bila jabuka.

Kroz stihove, priče, zanimljivosti, izreke učenici su saznali još više o kraljici voća – jabuci. Različitim likovnim tehnikama prikazali su najčešće vrste jabuka.

A na kraju,svi su se i zasladili tim  ukusnim i zdravim jesenskim plodom uz poznatu izreku: Jedna jabuka na dan, doktor iz kuće van!

Autorice teksta i fotografija: 

Učiteljice Snježana Čurilović i Alenka Cindrić

 [više]

Svečani blagoslov kruha u PŠ Podbrežje

Autor: Valentina Lukežić, 16. 10. 2017. 18:52

"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." - kaže stara pjesma. Tako su i naši vrijedni roditelji i učenici složili male ruke i pripremili pravu gozbu kruha, peciva, kiflica, kolača i još kojekakvih finih zalogajčića koje je velečasni Kornelije iz naše župe blagoslovio povodom Dana kruha. 

Nakon svečanog blagoslova, učenici su pokazali svim okupljenim gostima što su pripremili od pjesama i recitacija kako bi naš Dan kruha bio još svečaniji. Naravno, poslije teškog rada treba se i počastiti, stoga smo na kraju svega i kušali sve slastice te okrijepljeni krenuli na zasluženi odmor. 

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera znanja, 5.a Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 10. 2017. 11:48

 [više]

Promjena u vremeniku pisanih provjera iz nastavnog predmeta hrvatski jezik, 1. razred PŠ Mali Erjavec Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 10. 10. 2017. 09:05

 [više]

Državna smotra učeničkih zadruga RH

Autor: Andreja Plavetić, 4. 10. 2017. 10:32

Danas u 11 sati u Zadru je svečano otvorena 29. državna smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Naša učenička zadruga "Kotačac" predstavlja izložbeni prostor Karlovačke županije, čija je ovogodišnja tema Karlovačka zvijezda. Županijski izložbeni prostor prezentira učenica 4. razreda PŠ Mali Erjavec Aurora Latin i njena mentorica Nada Peretić.

 

 [više]

Obavijest o rasporedu zvona za Dan učitelja (5. listopada 2017. godine)

Autor: Andreja Plavetić, 4. 10. 2017. 09:12

1.sat 8.00 - 8.35

2.sat 8.40 - 9.15

Odmor 10 min

3.sat 9.25 -10.00

Odmor 10 min

4. sat 10.10 -10.45

5. sat 10.50 - 11.25

6. sat 11.30 - 12.05

7. sat 12.10 - 12.45

Autobusi kreću u 13.00 sati na sve pravce.

Poslijepodne:

1. sat 13.10 - 13.45

2. sat 13.50 - 14.25

Odmor 10 min

3. sat 14.35 - 15.10

4. sat 15.15 - 15.50

5. sat 15.55 - 16.30

 [više]

Obavijest učenicima koji idu na mjuzikl "Pacijenti"

Autor: Andreja Plavetić, 28. 9. 2017. 12:18

 [više]

Poziv na upise - STUDIO 23

Autor: Andreja Plavetić, 28. 9. 2017. 11:13

Fotografija Karlovački info.

 [više]

U EUROPSKOM TJEDNU KRETANJA SLAVINI PLANINARI POSJETILI NP KRKU I KREŠIMIROV GRAD

Autor: Mirjana Petrunić, 25. 9. 2017. 17:58

Na slapovima Krke

Povodom europskog tjedna kretanja,ovaj vikend  Slavini planinari i njihovi voditelji  Mirjana Petrunić, Sandra Prebeg i ravnateljica  škole Gordana Basar posjetili su najposjećenije dijelove NP „Krke“ Skradinski buk i Roški slap. 

 [više]

Međunarodno natjecanje iz edukacijske robotike!

Autor: Predrag Matko, 23. 9. 2017. 20:43

Ove subote učenici naše škole sudjelovali su na međunarodnom natjecanju iz edukacijske robotike – WER.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 200 učenika iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske u više od 60 ekipa.

Našu školu predstavljali su Stipe Opalički, Dominik Živčić i David Ferko koji su u jakoj konkurenciji osvojili odlično 19 mjesto.

pogledajte galeriju slika....

 [više]

Slavini Planinari kreću u pohod carskim slapovima NP Krke

Autor: Mirjana Petrunić, 19. 9. 2017. 22:47

NP Krka

Planinarska grupa Slavini planinari 23 . rujna 2017. organizira jednodnevni izlet u  NP Krku i Šibenik. Polazak iz Ozlja u 6 sati ( parkiralište kraj spomenika) i povratak u Ozalj oko 22.00 sati. Prije polaska doći 15 min ranije.

 

 [više]

Obavijest roditeljima djece 4.-ih razreda

Autor: Andreja Plavetić, 15. 9. 2017. 11:24

 [više]

OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA 4.-IH RAZREDA ŠKOLE U PRIRODI

Autor: Gordana Basar, 13. 9. 2017. 10:31

Poštovani roditelji,

želim  javno pohvaliti sve učenike četvrtih razreda koji se nalaze u ostvarivanju programa Škole u prirodi - Selce 2017. Pohvala se odnosi na njihovo ponašanje i odgovornost u radu te na zajedništvo u sportskim i ostalim natjecanjima. 

Poštovani roditelji, napravili ste uspješan posao u odgoju svoje djece !

Istina je da postoje male emocionalne krize, jer nekim učenicima nedostaje obitelj, ali to učiteljice vrlo uspješno rješavaju u dogovoru s vama.

Pohvaljujem roditelje što su podržali odluku o ostavljanju učeničkih mobitela nakon 22.30 sati kod učiteljica pa do 7.00 ujutro. Vaša djeca imaju mirnu noć i skoncentrirani su na druženje i razgovor s prijateljima u svojoj sobi. Učenici se moraju odmoriti za aktivnosti koje ih očekuju sljedeći dan. Učiteljice bdiju svaku večer dok ne zaspi i posljednje dijete, beskrajno su strpljive i odgovorne. Vaša djeca su u sigurnim rukama.

Samo još jedna informacija, učenici OŠ Banija koji se nalaze u Školi u prirodi također navečer ostavljaju mobitele kod svojih učiteljica do jutra.

S poštovanjem,

Ravnateljica škole:

Gordana Basar

 [više]

Današnje jutro započeli vježbanjem. U zdravom tijelu - zdrav duh!

Autor: Andreja Plavetić, 13. 9. 2017. 08:35

 [više]

Večer "Pokaži što znaš"

Autor: Andreja Plavetić, 13. 9. 2017. 08:34

Večer "Pokaži što znaš". Našu školu su izvrsno predstavili učenici: djevojčice iz PŠ Mali Erjavec Klara, Aurora,Darija, Dora, Tamara i Lorena plesnom točkom, Aurora Latin slikarskim uradkom, Antonija Šiljevinac iz PŠ Trg slikarskim uradkom; dječaci iz PŠ Vrhovac Teo, Josip i Saša rap izvedbom "Kombirazred" i djevojčice Paola Zorman i Viktorija Bačvar slikarskim uradkom; Anton Broz iz PŠ Mali Erjavec pričanjem viceva,  iz MŠ Ozalj Fran Jakšić vratolomijama uz rock glazbu, Vijan Maršalek breakdanceom, Ivan Jagunić plesnom koreografijom.

 [više]

Popodnevna šetnja u Selce.

Autor: Andreja Plavetić, 13. 9. 2017. 08:18

 [više]

Igre spretnosti....

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 11:59

 [više]

Radionica glagoljice!

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 11:16

 [više]

Sudjelovanje ravnateljice Gordane Basar u emisiji 9. krug - Radio Sljeme

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 10:45

 [više]

Vani je bura i stoga smo u učionici na dogovoru za večerašnji nastup na večeri "Pokaži što znaš".

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 09:18

 [više]

Odlazak na prvi doručak! Veseli i odmorni nakon prve prospavane noći u našem odmaralištu

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 09:01

 [više]

Kiša napokon prestala u poslijepodnevnim satima te se krenulo u šetnju Selcem i zabavom na gradskom igralištu.

Autor: Andreja Plavetić, 12. 9. 2017. 08:13

 [više]

Sretno stigli i obavili prvi ručak - Škola u prirodi

Autor: Andreja Plavetić, 11. 9. 2017. 13:13

 [više]

Škola u prirodi Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 11. 9. 2017. 09:02

Upravo su u Školu u prirodi u Selce krenuli učenici 4. razreda, njih 55, njihove učiteljice te ravnateljica škole. Roditelji su ih ispratili i s povjerenjem predali njihovim učiteljicama. Kiša koja je ispratila autobus nije pokvarila raspoloženje učenika i učiteljica!

Javit će se iz Triblja, koji je prva stanica Škole u prirodi.

 [više]

Javni natječaj za davanje u najam školskog prostora

Autor: Andreja Plavetić, 5. 9. 2017. 13:38

Osnovna škola „Slava Raškaj“ Ozalj, Podgraj 10a, 47280 Ozalj na temelju
odluke Školskog odbora  objavljuje

 

J A V N I    N A T J E Č A J

za davanje u najam školskog prostora

 

Osnovna škola „Slava Raškaj“ Ozalj  daje u najam slijedeći prostor na adresi sjedišta:

 

a) Sportska dvorana

 1. Predmet natječaja je najam sportske dvorane;
 2. Dvorana se daje u najam za sportske aktivnosti i druge programe koji se u njoj mogu izvoditi;
 3. Školska dvorana se iznajmljuje na vrijeme od trenutka sklapanja ugovora do 30.6.2018.godine u vremenu kada je prostor slobodan, odnosno, kada ga ne koristi škola. Prostor se ne iznajmljuje za vrijeme kolektivnih godišnjih odmora.
 4. Dvorana se daje u najam radnim danima od 19:00 h do 22:00h. Subotom i nedjeljom dvorana se daje u najam prema potrebama sportskih klubova, odnosno kalendaru natjecanja pojedinoga kluba; Dvorana se daje u najam bez upotrebe tople vode. Ponuditelj je obvezan navesti željeni termin te broj sati korištenja. Raspored korištenja napravit će se u dogovoru korisnika i škole.
 5. Cijena najma:
  - sportska dvorana, za vanjske korisnike (rekreacija) 140,00 kn/h za ugovoreni termin
  Sportski klubovi u ponudi trebaju dostaviti i popis korisnika po skupinama.


c) Škola daje u najam

Učionice i predvorje škole se iznajmljuju na vrijeme od trenutka sklapanja ugovora do  30.6.2018.godine u vremenu kada je prostor slobodan, odnosno, kada ga ne koristi škola. Prostor se ne iznajmljuje za vrijeme kolektivnih godišnjih odmora.

Učionice  se daju u najam radnim danima od 15:00 h do 22:00h. Predvorje se daje u najam radnim danima od 18:00h do 22:00h. Subotom i nedjeljom učionice i predvorje se daju u najam prema potrebama ponuđača. Učionice i predvorje se daju u najam bez upotrebe tople vode. Ponuditelj je obvezan navesti željeni termin te broj sati korištenja. Raspored korištenja napravit će se u dogovoru korisnika i škole.

 

 1. Klasične učionice za nastavu 50,00 kn/h za ugovoreni termin
 2. Informatička učionica 100,00 kn/h  za ugovoreni termin
 3. Predvorje škole 80,00 kn/h za ugovoreni termin

 

Osnovna škola „Slava Raškaj“ Ozalj  daje u najam slijedeći prostor po Područnim školama:

 1. PŠ Trg

Učionice i športska dvorana se iznajmljuju na vrijeme od trenutka potpisivanja ugovora do 30.6.2018.godine u vremenu kada je prostor slobodan, odnosno, kada ga ne koristi škola. Prostor se ne iznajmljuje za vrijeme kolektivnih godišnjih odmora.

Učionice i športska dvorana  se daju u najam radnim danima od 17:00h do 22:00h. Subotom i nedjeljom učionice i športska dvorana se daju u najam prema potrebama ponuđača. Učionice i športska dvorana se daju u najam bez upotrebe tople vode. Ponuditelj je obvezan navesti željeni termin te broj sati korištenja. Raspored korištenja napravit će se u dogovoru korisnika i škole.

 1. Cijena najma
 • Klasične učionice za nastavu 50,00 kn/h za ugovoreni termin
 • športske dvorane 80,00 kn/h za ugovoreni termin


Ponude mogu dostaviti fizičke i pravne osobe.

Ovaj javni natječaj otvoren je tijekom cijele školske godine 2017/18.

Ponuda za najam mora sadržavati naziv, adresu, OIB, IBAN, ime i prezime fizičke osobe odnosno osobe ovlaštene za zastupanje ponuditelja pravne osobe, njegov OIB, i tel. kontakt osobe, vrstu aktivnosti koju ponuditelj želi provoditi u unajmljenom prostoru;
Ponude se dostavljaju na adresu škole u roku 10 dana od dana objave natječaja s naznakom „Za natječaj. Ne otvarati – ponuda za najam poslovnog prostora“ .
Ponude će se otvarati u tajništvu OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj dana 19.9.2017.godine.
O rezultatu natječaja ponuditelji će biti pismeno obaviješteni.
Ponude s nepotpunom dokumentacijom, ponude koje ne odgovaraju uvjetima natječaja te ponude ponuditelja koji imaju dugovanja prema OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj neće se razmatrati.

Povjerenstvo za izbor zadržava pravo odbiti svaku ponudu bez obveze prema ponuditeljima.
Za sve potrebne informacije o predmetu oglasa i za razgledavanje prostora zainteresirani se mogu javiti na telefon 047/731-112.

 

 

Ozalj, 5.9.2017.godine.

 

KLASA: 406-09/17-01/1

URBROJ: 2133-35-17-1

 

Ravnateljica:
Gordana Basar, dipl uč.

 

 [više]

Raspored roditeljskih sastanaka u rujnu 2017.

Autor: Andreja Plavetić, 4. 9. 2017. 08:40

Raspored roditeljskih sastanaka u rujnu 2017. g.

 

Matična škola:

4.09. u 13.30 - 1. razred

5.09. u 17.30 sati - 4. razred MŠ i PŠ Mali Erjavec

5.09. u 18.00 sati -  8.a razred

6.09. u 16:30 sati - 8.b razred

6.09. u  17.30 sati - 7.a i 7.b razred

7.09. u 17.00 sati -  6.b razred

8.09. u 16.30 sati - 3.razred

8.09. u 17.00 sati - 7.c razred

11.09. u 17.00 sati - 2. i 6.a razred

11.09. u 17.00 sati -  5.a i 5.b razred

 

Područne škole:

4.09. u 11.00 sati - 1. razred PŠ Mali Erjavec

6.09. u  16.00 sati - PŠ Vivodina (1.-4.r.)

6.09. u 16.30 sati  PŠ Vrhovac (1.-4.r.)

6.09. u 17.00 sati PŠ Podbrežje (1.-4.r.)

6.09. u 17.00 PŠ Mali Erjavec - 2. razred

8.09. u 17.30 sati PŠ Trg (1.-4.r.)

11.09. u 17.00 sati 3.r. PŠ Mali Erjavec

 [više]

OBAVIJEST ZA POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2017./18.

Autor: Gordana Basar, 2. 9. 2017. 13:21

Poštovani roditelji i učenici,

u ponedjeljak, 4.09.2017. godine počinje nova školska godina 2017./18. u kojoj svima želim uspjeh, radost i međusobno uvažavanje !

Čestitam prvi dan nastave i početak školovanja  učenicima prvoga razreda !           Da bi im taj prvi dan ostao u što ljepšem sjećanju, pripremili smo za njih malo iznenađenje, uz pomoć Društva Naša djeca Ozalj i Karlovačke banke. 

Prvi dan nastave, 4.09.2017. godine svi učenici u područnim školama dolaze na nastavu u jutarnjoj smjeni od 8.00 do 10.30 sati, kada će učenike putnike školski prijevoz odvesti kućama. Od 5.09.2017.g. u stalnoj jutarnjoj smjeni nastavu polaze učenici PŠ Vivodina, PŠ Vrhovac i PŠ Zorkovac, a u izmjeničnim smjenama nastavu polaze učenici PŠ Mali Erjavec, PŠ Podbrežje i PŠ Trg. 

Prvi dan nastave u matičnoj školi u Ozlju za učenike 2. i 4. razreda te za učenike od 5. do 8. razreda počinje u 8.00 sati, a za učenike 1. i 3. razreda u poslijepodnevnoj smjeni od 13.10 sati. Učenici od 1. do 4. razreda polaze nastavu u izmjeničnim smjenama, a učenici od 5. do 8. razreda u stalnoj jutarnjoj smjeni. Prvi dan nastave odvoz učenika matične škole je u 12.15 sati s AK Ozalj.

Prijevoz učenika je organiziran za sve učenike putnike od prvoga dana nastave po važećem voznom redu objavljenom na web stranici škole.

Učenici od 1. do 4. razreda prvi dan nastave donose u školu udžbenike i pripadajući pribor te će dio ostaviti u školi da im školske torbe budu lakše.

Učenici od 5. do 8. razreda  donose 4.09.2017.  samo bilježnicu u koju će bilježiti važne informacije za početak nove školske godine i raspored sati.

Prehrana u školskoj kuhinji organizirana je za sve učenike od 5.09.2017. do potpisivanja Ugovora o korištenju usluga školske kuhinje na roditeljskim sastancima u prvom tjednu nastave.

Želim svima veseo početak nove školske godine !

Ravnateljica škole:

Gordana Basar, dipl. uč.

 [više]

POZIV NA RODITELJSKI SASTANAK POLAZNIKA SLAVINIH PLANINARA

Autor: Mirjana Petrunić, 2. 9. 2017. 10:15

Poštovani roditelji naših Slavinih planinara pozivamo Vas na roditeljski sastanak u utorak 5. rujna 2017. u 19 sati. Sastanak će se održati u Matičnoj školi.

                                          Voditeljice: Mirjana Petrunić i Sandra Prebeg

 [više]

Popis autobusnih linija i raspored polazaka autobusa za školsku godinu 2017/2018. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 1. 9. 2017. 12:40

 [više]

Tiskovna konferencija povodom završne konferencije projekta "Karlovačka županija za inkluzivne škol

Autor: Andreja Plavetić, 30. 8. 2017. 16:11

Osnovna škola "Slava Raškaj" u Ozlju bila je u ponedjeljak, 28. kolovoza, domaćin konferencije za tisak povodom završne konferencije projekta "Karlovačka županija za inkluzivne škole" i predstavljanja projekta Osiguravanja pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama kojima je Karlovačka županija osnivač za školsku godinu 2017./2018. Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda uz sufinanciranje Karlovačke županije.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su župan Karlovačke županije Damir Jelić i zamjenica župana dr. sc. Vesna Hajsan-Dolinar te gradonačelnica Grada Ozlja Gordana Lipšinić.

 [više]

Osmaši na maturalcu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andreja Plavetić, 28. 8. 2017. 11:05

Osmaši su u subotu ujutro krenuli iz Ozlja i sretno stigli u Zaostrog odakle se vraćaju 30. kolovoza. U nastavku pogledajte fotografije posjeta Franjevačkom samostanu, utrke kajacima Neretvom i zajedničku fotografiju iz Metkovića.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Školski radio

 

 

 

 

Naši učenici sudjeluju u stvaranju programa internet radija Slavin glas.Naš program pratite na http://slavin-glas.live ili  preuzmite android app

Priloženi dokumenti:
slavinglas.apk

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika koji će se koristiti u šk. godini 2017./2018.

 

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju