preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

 > Naslovnica
Vijesti

Akcija Hrvatska volontira u našoj školi

Autor: Blaženka Pavlović Mlačak, 4. 10. 2021.

Vrijedni volonteri školskog volonterskog kluba „Krug“ priključili su se obilježavanju manifestacije „Hrvatska volontira“.  Od 29. rujna do 2. listopada napravljene su brojne aktivnosti oko uređenja školskog igrališta u matičnoj školi kao i vanjskog prostora područne škole Mali Erjavec. Odvijali su se pripremni radovi za ličenje unutarnjih zidova, bojanja ograde, pranja zida visokotlačnim peračem, čišćenja igrališta od lišća te radovi bagerom i uređenja živice u Malom Erjavcu.

Radovima su se priključili svi: od čistačica i domara, učiteljica razredne nastave u Malom Erjavcu i učiteljice engleskog jezika Anite Kotlar, voditeljice školskog volonterskog kluba, ravnateljice, volontera tvrtke DM Hrvatska do neizostavnih učenika volontera.

Zahvaljujemo Mjesnom odboru Mali Erjavec i gospodinu Robertu Lukaču na ustupanju radnog stroja i napravljenom poslu u školskom okolišu u područnoj školi. Nepovoljne vremenske prilike su malo usporile radove, ali uspješno smo nastavili s planiranim aktivnostima uređenja zidića na školskom igralištu te ličenja zidova na katu matične škole i druge učionice na katu. Oslikavanje školskog zidića će biti dovršeno u sklopu redovitih aktivnosti školskog volonterskog kluba. U subotu, 2. listopada, provedene su aktivnosti vanjskog uređenja područne škole Mali Erjavec kojoj su se priključili i brojni roditelji.

Hvala svima, malima i velikima, koji su sudjelovali u aktivnostima, pokazali dobru volju i širili pozitivnu energiju zajedništva i pomaganja! Bravo!

 

 

 

 

O akciji u PŠ Mali Erjavec izvijestili su i lokalni mediji Karlovački tjednik i KAportal!


Izvor: Vedrana Mikuličin


Školski radio

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala  koji će se koristiti u šk. godini 2021./2022. Za pregled udžbenika i radnih materijala pojedinog razreda potrebno je odabrati razred u donjoj traci dokumenta.

 

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju