preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

 > Naslovnica
Vijesti

Podjela nagrada najuspješnijima na natječaju Napiši mi na glagoljici

Autor: Blaženka Pavlović Mlačak, 29. 11. 2018.

U okviru obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige organiziran je natječaj Napiši na glagoljici na koji se odazvao određeni broj učenika. Zadatak učenika bio je napisati pozitivne poruke na glagoljici.  Najboljima su ocijenjeni radovi učenika Ivana Krnežića, Tina Tržoka i Petre Bošnjak. Ravnateljica škole i knjižničarka u pratnji defektologinje obišle su učenike te im uručile nagrade i priznanja. 

Na natječaj je stiglo ukupno 17 radova.

Radove je pregledalo povjerenstvo u sastavu : Denis Franušić (učitelj likovne kulture), Jasminka Trpčić (učiteljica razredne nastave), Anita Kotlar (učiteljica engleskog jezika),  Martina Domladovac Prstac (pedagoginja škole) te Blaženka Pavlović Mlačak (školska knjižničarka).

Kod ocjenjivanja radova povjerenstvo je uzimalo u obzir urednost i točnost slova, raspored slova na papiru, poruku.  Nije bilo lako odlučiti jer su se učenici potrudili što nas veseli jer to znači da im je glagoljica zanimljiva.Na kraju je ipak odlučeno da je naljepša poruka ona Ivana Krnežića, učenika 3. razreda PŠ „Juraj Kamenar“ iz Vrhovca. Tin Tržok iz iste škole zauzeo je drugo mjesto, a treće Petra Bošnjak iz PŠ Vivodina. Njihovi radovi nalaze se na panou u holu Matične škole. 

 

Ivan Krnežić dobio je priznanje za prvo mjesto.

 

Tin Tržok zauzeo je drugo mjesto.

Učenica Petra Bošnjak dobila je priznanje za treće mjesto.

 

 
Školski radio

 

 

 

 

Naši učenici sudjeluju u stvaranju programa internet radija Slavin glas. Naš program pratite na http://slavin-glas.live ili  preuzmite android app

Priloženi dokumenti:
slavinglas.apk

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala  koji će se koristiti u šk. godini 2019./2020. Za pregled udžbenika i radnih materijala pojedinog razreda potrebno je odabrati razred u donjoj traci dokumenta.

 

Priloženi dokumenti:
Udzbenici 2019 -2020.xlsx

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju