preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

vijesti

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2021./2022. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Gordana Basar, 3. 9. 2021. 14:26

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Sretan vam i veseo početak nove školske godine!

Želim da početak  ove školske godine opiše izreka: "DJECA SU ROĐENA S KRILIMA, A UČITELJI IM POMAŽU LETJETI !"

Nova školska godina je organizirana da započne lijepo,  nabavljeni udžbenici, radne bilježnice i likovne mape koje su vam razrednici podijelili. Bit će priredba za prvašiće i pokloni koje su za njih osigurali Grad Ozalj, Društvo Naša djeca Ozalj i Karlovačka banka. Rad produženog boravka započinje utorak, 7.9.2021. od 8. 00 do 16.30 sati. U područnim školama (koje sve rade  u jutarnjoj smjeni) je organiziran topli obrok kao i u matičnoj školi od drugog tjedna nastave. Za učenike slabijeg imovinskog statusa osigurana je prehrana u Projektu Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva u suradnji s Karlovačkom županijom. 

Učinjeno je sve da učenicima u školi bude što ugodnije i da uz zajedničku suradnju  roditelja i učitelja postignu najviše što mogu ! Ima još jedno iznenađenje za učenike - u školi Ozalj je nabavljen novi namještaj za sve učionice zahvaljujući donaciji gospodina Ivana Žabčića  i ja mu u ime svih mojih učenika, učitelja i roditelja javno zahvaljujem što je OŠ "Slava Raškaj" Ozalj napokon kompletno s novim namještajem !

Prijevoz učenika je osiguran za sve učenike koji žele koristiti prijevoz te je Vozni red u privitku, a učenici putnici su obavezni nositi maske u školskim autobusima.

Želim vam svima veseo početak nove školske godine !

Ravnateljica škole:

Gordana Basar, dipl.učit

 [više]

OBAVIJEST O NASTAVI OD 12.04.2021. GODINE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Gordana Basar, 23. 3. 2021. 14:06

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Danas je zadnji dan proljetnog odmora koji ste sigurno proveli lijepo, na snijegu i  suncu - kako je koji dan dolazio.

Od ponedjeljka, 12.4.2021. godine  počinju školske obaveze i izgledat će ovako: nastavu uživo imaju učenici od 1. do 4. razreda, a u nastavi na daljinu i dalje nastavljaju učenici od 5. do 8. razreda (prema Odluci u privitku ove obavijesti je to do 25.4.2021.).

Prijevoz u školu za učenike od 1. do 4. razreda je osiguran prema voznom redu kao u tjednu prije proljetnog odmora.

Svi učenici od 1. do 4. razreda matične škole u Ozlju  imaju nastavu u jutarnjoj smjeni od 8.00 sati, a produženi boravak nakon zadnjeg sata nastave traje do 16.30 sati. Ukoliko postoji potreba za  upis učenika u produženi boravak - to je dozvoljeno, a  roditelj se treba  javiti razrednoj učiteljici.

Lijepi pozdrav svima !

Ostanimo odgovorni i zdravi !

Gordana Basar, ravnateljica OŠ "Slava Raškaj" Ozalj

 [više]

OBAVIJEST O ORGANIZACIJI NASTAVE OD 1.2.2021. GODINE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Gordana Basar, 29. 1. 2021. 14:09

Dragi učenici i poštovani roditelji,

s radošću pišem ovu obavijest o polasku na nastavu uživo za sve učenike od 1. do 8. razreda od  ponedjeljka, 1.2.2021. godine !

O rasporedu  će vas obavijestiti razrednici u Teamsu.

Ono što će biti novo od ponedjeljka, 1.2.2021. godine,  je uvježbavanje evakuacije iz školske zgrade u slučaju potresa, češće nego smo to imali do sada. Učenici od 1. do 4. razreda sa svojim učiteljima su to izvrsno odrađivali ova dva tjedna i bili u najkraćem mogućem vremenu na sigurnoj površini izvan škole. Vjerujem da ćete vi kao ozbiljniji i odrasliji učenici biti izvrsni i odgovorni u izvođenju vježbe.

Sretno od ponedjeljka u školi ! Nedostajali ste školi, stručnoj službi i meni.

Autobusi voze po voznom redu kao što ste navikli, tj po voznom redu u kojem smo završili polugodište.

Vidimo se u ponedjeljak, 1.2.2021. godine !

Gordana Basar, ravnateljica škole

 [više]

OBAVIJEST O NASTAVI OD 25.1.2021. GODINE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Gordana Basar, 24. 1. 2021. 19:15

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Drugo polugodište započelo je i trajat će do daljnjega u mješovitom tipu nastave (model A + C), na način da učenici od 1. do 4. razreda polaze nastavu uživo u školi - model A, a učenici od 5. do 8. razreda su u nastavi na daljinu - model C. Takav način rada u nastavi je do daljnjega prema Odluci Stožera Civilne zaštite.

Jedina razlika od prošlog tjedna - u matičnoj školi u Ozlju prelazak u jutarnju smjenu svih učenika od 1. do 4. razreda. Za učenike u matičnoj školi  (čiji roditelji žele i potpisli su Ugovor) organiziran je produženi boravak, a moguć je upis učenika  i sada.

Prijevoz za učenike putnike je organiziran, a vozni red  je u privitku ove obavijesti.

Nastava u modelu C (na daljinu) odvija se u realnom vremenu po rasporedu sati.

Srdačan pozdrav  !

 [više]

Obavijest o početku nastave u 2. polugodištu

Autor: Predrag Matko, 20. 1. 2021. 12:47

Poštovani roditelji i dragi učenici,

želim Vam sretan početak drugog polugodišta te zdravlja i uspjeha u učenju i radu !

Drugo polugodište počinje u mješovitom tipu nastave, na način da učenici od 1. do 4. razreda polaze nastavu uživo u školi - model A, a učenici od 5. do 8. razreda su u nastavi na daljinu - model C. Takav način rada u nastavi je za sada samo za tjedan od 18. do 22.1.2021. godine. 

Prijevoz za učenike putnike je organiziran, a vozni red  ostaje kao što je bio u prvom polugodištu - ukoliko bude nekakvih izmjena u voznom redu, obavijest će biti na web stranici škole najkasnije u nedjelju, 17.1.2021.godine.

Nastava u modelu C (na daljinu) odvija se u realnom vremenu po rasporedu sati.

Svi objekti školskih zgrada, područnih i matične škole, pregledani su od strane stručnjaka statičara zbog neznatnih oštećenja od potresa te  su uporabljivi  i sigurni za korištenje.

Srdačan pozdrav  !

 [više]

 SVI U ŠKOLI OD 26.4.2021. GODINE !

Školski radio

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika  koji će se koristiti u šk. godini 2022./2023. Za pregled udžbenika  pojedinog razreda potrebno je odabrati razred u donjoj traci dokumenta.

 

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju