2021-12-22 12:05:52

Rezultati natječaja za "najbožićniju" učionicu i pano

I ove je godine za naše učenike organiziran natječaj za „najbožićniju“ učionicu i pano. Učenici Područnih škola te učenici predmetne nastave natjecali su se u kategoriji „najbožićnije“ učionnice, a učenici razredne nastave u Matičnoj školi u izboru najljepšeg panoa zbog dijeljenja učionica. Ravnateljica i stručne suradnice obišle su sve učionice te su odabrale najbolje poštujući  tri kriterija  - atmosferu, urednost učionice te originalnost u ukrašavanju. Zadatak nije bio nimalo lak.

Vrijedni učenici uz pomoć i poticaj svojih učiteljica i razrednika udahnuli su duh Božića u sve učionice. Ipak, neki su bili uspješniji u tome od drugih. U nastavku slijedi popis najboljih.

„Najbožićniji“ pano imaju učenici 4. razreda Matične škole!

 U kategoriji učenika predmetne nastave najbolji su učenici 6.a razreda, drugo mjesto zauzeli su učenici 5.b razreda, a treće  učenici 7.a razreda.

U kategoriji učenika  Područnih škola najbolji je 3. razred PŠ Mali Erjavec. Drugo mjesto pripada učenicima 1.r. PŠ Mali Erjavec, a treće učenicima kombiniranog razrednog odjela 1. i 4. r. PŠ "Juraj Kamenar" Vrhovac.

Nagrade, koje su sami poželjeli, očekuju ih na početku drugog polugodišta. Fotografije možete pogledati u foto galeriji. One vam mogu dočarati barem djelić atmosfere u učionicama.

Čestitamo najboljima, ali veliko hvala svima na trudu i vremenu koje su izdvojili kako bi božićni duh zavladao školom! 

 


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj