2021-09-03 16:08:19

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Sretan vam i veseo početak nove školske godine!

Želim da početak  ove školske godine opiše izreka: "DJECA SU ROĐENA S KRILIMA, A UČITELJI IM POMAŽU LETJETI !"

Nova školska godina počinje prvim danom nastave  6.9.2021. godine i organizirana je da započne lijepo: nabavljeni su udžbenici, radne bilježnice i likovne mape koje su vam razrednici podijelili, a bit će i  priredba za prvašiće te pokloni koje su za njih osigurali Grad Ozalj, Društvo Naša djeca Ozalj i Karlovačka banka. Rad produženog boravka započinje utorak, 7.9.2021. od 8. 00 do 16.30 sati. U područnim školama (koje sve rade  u jutarnjoj smjeni) je organiziran topli obrok kao i u matičnoj školi od drugog tjedna nastave. Za učenike slabijeg imovinskog statusa osigurana je prehrana u Projektu Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva u suradnji s Karlovačkom županijom. 

Učinjeno je sve da učenicima u školi bude što ugodnije i da uz zajedničku suradnju  roditelja i učitelja postignu najviše što mogu ! Ima još jedno iznenađenje za učenike - u školi Ozalj je nabavljen novi namještaj za sve učionice zahvaljujući donaciji gospodina Ivana Žabčića  i ja mu u ime svih mojih učenika, učitelja i roditelja javno zahvaljujem što je OŠ "Slava Raškaj" Ozalj napokon kompletno s novim namještajem !

Prijevoz učenika je osiguran za sve učenike koji žele koristiti prijevoz te je Vozni red u privitku, a učenici putnici su obavezni nositi maske u školskim autobusima.

Želim vam svima veseo početak nove školske godine !

Ravnateljica škole:

Gordana Basar, dipl.učitelj


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj