2021-07-02 11:10:43

Svečana podjela svjedodžbi učenicima osmih razreda i nagrada najuspješnijim učenicima

Učenicima 8. razreda naše škole danas su podijeljene svjedodžbe. Učenici su pripremili kratki program nakon kojeg su razrednici podijelili svjedodžbe. Učenicima su se,  uz razrednike Dušanku Galez i Denisa Franušića, obratile i  gradonačelnica Grada Ozlja Lidija Bošnjak te ravnateljica škole koje su tom prilikom podijelile nagrade najuspješnijim učenicima.

Učenici 8.a razreda s razrednikom Denisom Franušićem i bivšom razrednicom Irenom Šimunić.

Učenici 8.b razreda s razrednicom Dušankom Galez.

 

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje poklon bonom od 200, 00 kuna nagrađeni su sljedeći učenici: Petra Lovras, Petra Trdin Jambrović, Matea Mlačak, Luka Matko, Emili Bakarić, Marcel Dasović, Karolina Kadak,, Doris Guštin, Gabriela Guštin, Ivana Bakin, Sven Valić te Dominik Zoretić. Poklon bonove osigurao je Grad Ozalj.

Učenicom generacije proglašena je Matea Mlačak. Nagradu, cvijeće i poklon bon u vrijednosti 400,00 kuna u srebrnarnici, uručile su joj gradonačelnica i ravnateljica.

Nagrađeni su i učenici koji su bili uspješni na Županijskim te sudjelovali na Državnim natjecanjima.

Matea Mlačak županijska je prvakinja iz povijesti te je sudjelovala na Državnom natjecanju iz povijestigdje je zauzela 9. mjesto pod mentorstvom Ivane Ferko Pećar.

Učenica je sudjelovala  i na Županijskom natjecanju iz geografije gdje je zauzela 2. mjesto pod mentorstvom Ane Brunski. Matea je za svoje uspjehe nagrađena bonovima u vrijednosti 200,00 te 100,00 kuna.

Luka Matko nagrađen je za osvojeno 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike te sudjelovanje na Državnom natjecanju iz informatike u kategoriji Razvoj softvera na kojem je ostvario 8. mjesto. Luka je bio uspješan u području tehničke kulture te je zauzeo prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji Automatike te sudjelovao na Državnom natjecanju gdje je zauzeo 6. mjesto. Mentor učenika je Predrag Matko. Luka je za svako natjecanje nagrađen bonovima od 200,00 kuna.

Magdalena Prodanić nagrađena je za 1. mjesto u kategoriji Radiokomunikacija na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture te je sudjelovala na Državnom natjecanju  iz tehničke kulture gdje je zauzela  14. mjesto pod mentorstvom Eriha Neuholda. Magdalena je nagrađena bonom od 200,00 kuna.

 

Učenica Marija Golub nagrađena je  poklon bonom od 100,00 kuna za ostvareno 2.mjesto na likovnom natječaju Slavini mladi akvarelisti. Mentor je Denis Franušić.Od učenika 8. razreda nagrađena je još i Josipa Leščanec za 3. mjesto za Županijskom natjecanju iz tehničke kulture (kategorija Radiokomunikacija) poklon vrećicom.

 

Nagrađeni su i uspješni učenici iz 7. razreda.

Anja Tuškan za 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike (mentorica Anita Tuškan) te za 3.mjesto na Županijskom natjecanju iz geografije ( mentorica Ana Brunski). Učenica je nagrađena poklon bonom u knjižari vrijednosti 100,00 kuna te poklon vrećicom.

Zvonimir Štrucelj za 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti te sudjelovanje na Državnom natjecanju iz povijesti gdje je zauzeo 10.mjesto (mentorica Ivana Ferko Pećar). Učenik je  nagrađen poklon bonom u vrijednosti 100,00 kuna i poklon vrećicom.

Antonio Sentigar  za 2. mjesto u kategoriji Radiokomunikacija na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture (mentor Erih Neuhold) nagrađen je poklon bonom od 100,00 kuna kao i Dominik Zajec za osvojeno 2. mjesto u kategoriji Automatike na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture (mentor Predrag Matko).

Antonia Šiljevinac za 3. mjesto u kategoriji Automatike na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture (mentor Predrag Matko) nagrađena je poklon vrećicom.

Svim učenicima želimo puno sreće u daljnjem životu i školovanju!

 

 


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj