2021-06-18 08:16:10

Učenici produženog boravka plovili Kupom

U ponedjeljak, 14. lipnja 2021. godine produženi boravak, skupina Sovice - Mudrice (1. i 3. razred, jutarnja smjena) posjetili su Ozaljsku marinu u pratnji učiteljice produženog boravka Sanje Fink i školske defektologinje Biljane Šop Perušić.

U Ozaljskoj marini srdačno nas je dočekao kapetan, gospodin Boris Golovrški, tata naše učenice 3. razreda, Elene Golovrški. Provozao nas je svojim motornim čamcem po Kupi. Svi smo uživali u prekrasnoj smaragdnoj boji naše lijepe Kupe, pogledu na Stari grad Ozalj koji nas je prkosno promatrao diveći se i sam ljepotama prirode koja nas je okruživala.

 

 

Zahvaljujemo gospodinu Borisu na pozivu, na  ugodnoj i sigurnoj vožnji čamcem, na poučnom sadržaju tijekom vožnje, na poklonima, na finim ozaljskim jagodama i drugim proizvodima ozaljskog kraja, sladoledu i na trudu da se u Ozaljskoj marini dobro zabavimo i osjećamo dobrodošlima. Hvala svima koji su sudjelovali i svojom velikodušnošću pomogli gospodinu Borisu u izvrsnoj organizaciji da se naši klinci i klinceze opuste na kraju školske godine na ovako lijep i sadržajan način i da ponesu u svom srcu sjećanje na svoj lijepi grad Ozalj i dobre ljude u njemu. Ova mala pustolovina svakako je obogatila naše male Sovice - Mudrice za još jednu životnu mudrost i bogato iskustvo.

Puno uspjeha želimo Ozaljskoj marini i veselimo se budućoj suradnji!

Učiteljica produženog boravka Sanja Fink

 

 


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj