2020-01-23 09:00:38

Održan kviz u okviru projekta "PoKupi, iskoristi, očisti"

 U srijedu, 22.01. 2020.,  u OŠ "Slava Raškaj" Ozalj održan je školski kviz za učenike 3 škole - Ozalj, Žakanje i Draganići.  Kviz je dio aktivnosti projekta "PoKupi, očisti, iskoristi" kojeg provodi Grad Ozalj u suradnji sa susjednim općinama. Članice povjerenstva bile su: Mirjana Peretin (OŠ Žakanje), Jasminka Dizdarević Gvožđak (OŠ Ozalj) i Katica Golub (OŠ Draganići). 

 

Učenici su se natjecali u dvije kategorije, razredne i predmetne nastave. U kategoriji razredne nastave najbolja je bila ekipa OŠ Žakanje, druga ekipa OŠ Draganići, a treća ekipa domaćina. Poredak je nešto drugačiji u kategoriji predmetne nastave. Pobjedu je odnijela ekipa OŠ Draganići, drugi su domaćini, a treća ekipa OŠ Žakanje. Čestitamo svim sudionicima na pokazanom znanju! Ekipe su osvojile vrijedne nagrade za svoje škole (set vanjskih kanti, set unutarnjih kanti, setove za vrtlarenje, sadnice božikovine..) koje će im pomoći u brizi za okoliš u njihovim školama.

 

Više fotografija te informacija možete pogledati na web stranici projekta https://pokupi.hr/novosti/odrzan-kviz-u-os-slava-raskaj-photo/134


Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj