preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

 > Naslovnica
Vijesti

Zahvala državnim prvacima i njihovim mentorima

Autor: Jasenka Staničić, 4. 5. 2017.

Kao ravnateljica škole sam ponosna što imam u školi učenike sposobne i izvrsne da osvoje državna mjesta na različitim natjecanjima i stoga sam nakon dobivenih rezultata bar malo počastila svoje državne prvake slatkim poklonom: Juricu Razumića, Mihaelu Šimunić i Anju Tuškan. O njihovim uspjesima je na web stranici škole puno toga rečeno te im ja kao ravnateljica mogu reći samo veliku zahvalu za isticanje imena naše škole na državnoj razini. Ima još natjecanja do kraja nastavne godine te ćemo tek na završnoj priredbi vidjeti kompletan uspjeh škole, kada će svi učenici plasirani na državnu razinu dobiti i novčane nagrade (poklon bon).

Želim istaknuti i učitelje mentore koji su doveli učenike do razine državnog plasmana: Predraga Matka, Dušanku Galez i Katicu Graša te im se zahvaljujem što svojim radom u redovitoj nastavi, dodatnoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima uspijevaju izvući iz učenika ono najizvrsnije.

OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj je oduvijek bila vrlo uspješna na državnim natjecanjima, a to je dokaz da imamo izvrsnu i vrijednu djecu, vrijedne roditelje koji su podrška svojoj djeci u njihovim uspjesima te učitelje koji odgovorno i vrijedno rade svoj učiteljski poziv.

                                                                         Ravnateljica škole:

                                                                 Gordana Basar, dipl. učitelj

Ravnateljica Gordana Basar je nauspješnijim učenicima i njihovim mentorima uz zahvalu i čestitke podijelila prigodne darove. 

 

Jurica Razumić

Anja Tuškan

Mihaela Šimunić

 

Mentori Katica Graša i Predrag Matko, a nedostaje Dušsnka Galez
Školski radio

 

 

 

 

Naši učenici sudjeluju u stvaranju programa internet radija Slavin glas.Naš program pratite na http://slavin-glas.live ili  preuzmite android app

Priloženi dokumenti:
slavinglas.apk

Radijske emisije
UDŽBENICI

U prilogu se nalazi popis udžbenika koji će se koristiti u šk. godini 2017./2018.

 

Djeca i mediji

 

U matičnoj školi provedeno je istraživanje o konzumaciji medija djece mlađe školske dobi - vrste medija, sadržaji medija, provedeno vrijeme itd. U nastavku možete detaljno pročitati kojim medijima i koliko su izložena djeca naše škole od 1. do 4. razreda.

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Oglasna ploča
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj / Podgraj 10A, HR-47280 Ozalj / os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr / ured@os-slava-raskaj-ozalj.skole.hr
preskoči na navigaciju